Υλικά

    4 φέτες μπέικον, κομμένες σε λωρίδες
    150 γρ. μανιτάρια άσπρα, κομμένα σε φέτες
    150 γρ μανιτάρια κανθαρέλες
    ¼ φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
    ¼ φλ. τσαγιού κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    Μαϊντανό

Εκτέλεση

    Σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει.
    Προσθέτουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 5 έως 10 λεπτά σε υψηλή φωτιά.
    Προσθέτουμε το κρασί και το μπέικον και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 3 ακόμα λεπτά.
    Σερβίρουμε γαρνίροντας με μαϊντανό.

Κατηγορία: Συνταγές   Εκτύπωση

Σερραϊκά Εδέσματα

~ Εκλεκτά Κρέατα ~

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application