ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Κιοσές Νικόλαος & Υιοί Ο.Ε. εδώ και τρεις γενεές δραστηριοποιείται στον κλάδο του κρέατος.  Από το 2000 και μετά η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις χιλίων τετραγωνικών μέτρων στις Σέρρες ενώ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000/2005.
Η επιχείρηση μας παραμένει οικογενειακή και έχει στόχο την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Ταυτόχρονα επιδιώκουμε την αναβίωση Παραδοσιακών Προϊόντων και Συνταγών του τόπου μας  υιοθετώντας όμως καινοτόμες και σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής  που διασφαλίζουν την δημόσια υγεία.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Στην εταιρεία μας ξεκινάμε από την επιλογή άριστων πρώτων  υλών . Θέτουμε αυστηρές προδιαγραφές στους προμηθευτές μας και χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες κοπές για κάθε προϊόν. Εφαρμόζουμε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής ενώ οι εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την Ελληνική και την Κοινοτική νομοθεσία.
Η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το HACCP και βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000/2005

Εκτύπωση

Σερραϊκά Εδέσματα

~ Εκλεκτά Κρέατα ~

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application